Het Instituut voor Schoonheid staat onder de ervaren leiding van Jacqueline Rijk-Demon en Betty Demon. Beiden zijn gediplomeerd schoonheidsspecialiste, afgestudeerd aan de gerenommeerde Stivas HBO opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Instituut voor Schoonheid Team

Evolutie van Salon Santé naar Instituut voor Schoonheid

Tot voor kort waren Jacqueline en Betty maar liefst 12 jaar de drijvende kracht achter Salon Santé in Brummen. Een recente verhuizing naar een ander pand in Brummen ging gepaard met twee bijzonderheden: de naamsaanpassing van Salon Santé in Instituut voor Schoonheid én de officiële certificering als hooggekwalificeerd partner van het Duitse Babor, specialist in een unieke range anti-aging producten.

Babor gecertificeerd

Instituut voor Schoonheid past in haar behandelingen de wijde range verzorgings-, anti-aging en beauty producten van Babor toe. Gelijkvallend met de verhuizing naar het nieuwe pand in Brummen, is het Instituut voor Schoonheid officieel door Babor gecertificeerd. Een bijzondere toewijzing die Babor zelden of nooit meer verleent en die aangeeft dat de  constante kwaliteit van het Instituut zich ruimschoots heeft bewezen. Babor biedt een hoge concentratie werkzame stoffen en zorgt dat u krijgt wat u wilt: het maximum aan een mooie huid. Voor extra schoonheid, extra zelfvertrouwen en extra zin in het leven.

Continue training vanuit Babor

Uiteraard hebben Jacqueline Rijk-Demon en Betty Demon geleerd hoe de hoogwaardige producten van Babor optimaal dienen te worden toegepast. Aanvullend volgen zij de voorjaars- en najaarstrainingen van Babor en gaat elk nieuw product gepaard met opleiding, training en uitleg.

Professionele behandelruimte, maximale privacy

Door de verhuizing van Instituut voor Schoonheid naar de Ambachtstraat 18 in Brummen profiteert u van de volgende voordelen:

  • Goede bereikbaarheid in centrum van Brummen.
  • Twee grote, volledig uitgeruste behandelcabines.
  • Heerlijke ligbanken, geen hinderlijk licht aan het plafond, wel sfeervol dimlicht.
  • Ultramoderne apparatuur voor microdermabrasie.
  • Alle behandelingen op de begane grond, dus geen trappen lopen.
  • Volop privacy, tijdens uw behandeling is het instituut voor inloop gesloten.

BEKIJK ONZE BEHANDELINGEN AFSPRAAK MAKEN

Professionele samenwerking

Instituut voor Schoonheid werkt nauw samen met de Huisartsen kliniek in Brummen die u kan adviseren en helpen, mocht u een stapje verder willen gaan met anti-aging en kiezen voor bijvoorbeeld botox, fillers of een ooglidcorrectie Eveneens verwijzen wij u door naar een dermatoloog, mochten wij daartoe tijdens de behandeling van uw huid aanleiding zien. Kortom, professionele samenwerking met medische collega´s waardoor uw huid altijd in vertrouwde handen is.

Zowel privacy als rust gegarandeerd

Krijgt u bij het Instituut voor Schoonheid een behandeling? Dan zijn uw rust en privacy geborgd. Tijdens uw behandeling hebben andere bezoekers geen toegang tot ons instituut en zijn zowel uw privacy als rust voor de volle 100% geborgd.